Zavod Zdrava celota obvešča – možnost udeležbe brezplačnih predavanj Šole za starše

Tudi v januarju 2021 imate priložnost brezplačno spremljati predavanja  Šole za starše. Prvo izvedemo je bilo od dr. Anice Mikuš Kos, upokojene specialistke pediatrije in psihiatrije, ki je svoje življenje posvetila duševnemu zdravju otrok. Za Šolo za starše je na predavanju z naslovom Pomoč otrokom s čustvenimi in vedenjskimi težavami  izpostavlja tovrstne težave, ki se povezujejo s težavami na področju učenja in šolsko neuspešnostjo. Pomoč otrokom je potrebna, ker zmanjšuje njihovo trpljenje, saj preprečuje neugodne posledice motenj in poslabšanje težav. Predavateljica bo predstavila vire, poti in pristope pomoči otrokom v stiski in otrokom z motnjami, ki jih lahko uporabi vsak starš in učitelj. Predavanje bo sproti tolmačeno v znakovni jezik za gluhe in naglušne.

 

Organizatorji priporočajo, da se zainteresirani vklopijo v eter 10 minut pred pričetkom vsakega predavanja. Predavanja trajajo okvirno 1 uro, nadaljnjih 15 minut pa je namenjeno za odgovore predavateljice, na vprašanja slušateljev.

 

Zainteresirani lahko za ogled predavanja dobijo tudi potrdilo, na način, da spremljajo predavanje in da s klikom na spletno povezavo, ki se bo pojavila v komentarju, pravilno izpišejo svoj e-naslov ter ime in priimek.

 

Organizator predavanja je Šola za starše, ki bo v času epidemije ponujala predavanja preko spleta in bodo brezplačna za vse udeležence.

 

Organizator naproša, da prispevate vsaj 2 x 5 € na spodnji številki:

  • Rdeči Križ Slovenije (SMS sporočilo: SKUPAJ5 na številko 1919) in/ali
  • Zveza prijateljev mladine Slovenije (SMS sporočilo: SMEH5 na številko 1919).

 

Prijavo na napovedana predavanja lahko opravite na tej povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb5Jal2qsVpjhMmehT0dnx0CJPaeXv2qHJa0VUnt5cG7eRBQ/viewform