KAJ VAM NUDIMO?
Individualna terapija

Individualna terapija

V življenju se nam zgodijo različne stvari, na katere večinoma znamo in zmoremo dobro reagirati, včasih pa se znajdemo pred velikim zidom in ne vemo, kako dalje. Individualna terapija je primerna za vsakega posameznika, ki bi želel najti odgovore na določena vprašanja, ki se mu porajajo; ki bi želel prebroditi stiske, ki se pojavljajo ali pa samo preveril, če je na pravi poti v življenju. Zaupni odnos, ki se vzpostavi med klientom in terapevtom, zdravi marsikatero neizgovorjeno stisko, bolečino.

partnerska

Partnerska terapija

Če ste ugotovili, da so vam v vašem odnosu vsakodnevne obveznosti, hitenje in služba vzeli pristen in iskren odnos z vašim partnerjem, življenje pa je postalo rutina, zaradi katere ste se drug od drugega oddaljila, pa si tega ne želite, potem je čas, da poskrbite, da bosta s partnerjem spet ustvarila varno intimo in čustveno bližino. Rešitev vseh nastalih stisk med partnerjema je mogoče najti le v odnosu.

Družinska terapija

Družinska terapija

Starševstvo v vsakem posamezniku prebuja premnoge strahove, stiske in občutek nemoči, ki onemogočajo pristen čustven stik z otrokom. Vsak odgovoren starš ve, da če želi pomagati svojemu otroku, mora najprej pomagati sebi. Zato družinska terapija ne pomeni, da ste kot starš odpovedali, ampak da se zavedate svoje odgovornosti in ste začutili, da lahko ob terapevtu najdete spet harmonijo v svoji družini.

Skupinska terapija

Skupinska terapija

Skupinska terapija je vrsta terapevtskega procesa, kjer se skupina največ 8-10 udeležencev srečuje v rednih časovno določenih ciklih pod strokovnim vodstvom terapevta. Terapevt poskrbi , da je v skupini varna in zdrava dinamika. Skupinske terapije so tematsko določene.

nlp

NLP

NLP – Nevrolingvistično programiranje ponuja vrsto različnih orodij, s katerimi lahko izboljšate svoje komunikacijske sposobnosti, globje razumete sebe in lastna delovanja; pomaga vam prepoznati ter aktivirati vaš notranji potencial. Na naših delavnicah se boste naučili kako postati najboljša verzija sebe, kako lažje razumeti sogovornika in predvsem izboljšali svoje življenje.

starševsko

Starševsko svetovanje

Ločitev je ena izmed najbolj travmatičnih izkušenj partnerskega razmerja. Rana je odprta na obeh straneh, utegne se zgoditi, da mine nekaj let, preden si opomorete. Včasih se zgodi, da zaradi globoke osebne ranjenosti in prizadetosti postanemo ujeti v bolečini in zaradi nje trpite vi, vaš bivši partner in otroci. Da bi lahko delno zacelili rane in omogočili sebi in otrokom mirno nadaljevanje življenja, je včasih potreben pogovor in v našem Zavodu smo vam na razpolago pri premostitvi prvih soočanj ob izgubi in spremembi, ki jo ločitev povzroči. Srečanj je 6 oz. po potrebi tudi več.