Zavod Zdrava celota v leto 2021 z novo podobo

Spoštovane/i!

 

Mnogo nas je že kdaj imelo novoletno zaobljubo. Te so običajno zelo osebne, so seznam želja in ciljev, ki bi jih v novem letu želeli doseči, in ki jih napišemo na list, računalnik ali pa si jih miselno shranimo. Ne glede na vrsto zaobljube se mi zdi pomembno, da se je lotimo resno, tudi z načrtom, kako jo bomo uresničili. Priporočljivo je, da se novoletne zaobljube lotimo postopoma in delamo kratkoročne načrte, saj bomo le tako lahko uspešni.

 

Zase lahko rečem, da sem si ta seznam želja začela sestavljati že na začetku prejšnjega leta, ko smo se tako v Sloveniji, kot tudi globalno soočili z pandemijo COVID 19.

 

Omejitve, ki jih je prinesla s seboj nastala zdravstvena kriza, so še toliko bolj izpostavile pomen pravočasnega, strokovnega in razumljivega načina sporočanja vsebin in informacij. Zato sem se odločila, da v zavodu Zdrava celota v novo leto vstopimo z novo spletno stranjo.

 

Nova spletna stran zavoda Zdrava celota je prilagojena za mobilne naprave in iskalnike ter na pregleden in razumljiv način predstavlja naše delo in storitve.

 

Novost nove spletne strani je tudi rubrika, v kateri bomo sproti predstavili pomembnejše mednarodne mejnike iz področij: človekovih pravic, zdravja, sociale…

 

V Zavodu Zdrava Celota bomo v okviru svojega delovanja še naprej pripravljali pester izbor predavanj, svetovanj in izobraževalnih delavnic za različna področja človekovega življenja, oziroma stisk v katerih se posameznik znajde.

 

Sodelovanje z nacionalnimi in mednarodnimi agencijami in organizacijami za zmanjšanje in odpravljanje nasilja je prava pot, družbeno odgovorna pot, ki smo jo zavestno izbrali. Leta 2020 smo se priključili podpisnikom Listine raznolikosti ter sprejeli načela, ki jim kot zavod v svojem delovanju sledimo pri promociji raznolikosti, nediskriminacije in enakih možnosti.

 

Življenje ni statično, pač pa polno rednih sprememb. Vzorci negativnih misli in ravnanj nam niso prirojeni, pač pa jih poberemo po poti skozi življenje.

 

Vabimo vas, da s pomočjo storitev Zavoda Zdrava celota izberete zdravo pot k življenju ravnovesja in sreče!

 

Zavod Zdrava celota

Urška Pevec