Zavod Zdrava celota obvešča – VABILO k udeležbi na delavnici VPLIVI PANDEMIJE NA DUŠEVNO ZDRAVJE MLADIH

Delavnico, ki bo potekala v organizaciji Javnega zavoda Mladi zmaji in ekipe Mreže KROJ (Mladinska mreža za karierni razvoj) lahko spremljate preko aplikacije Zoom, v ponedeljek, 12. 4. 2021 med 10:00 in 13:00 uro.


Delavnica se bo posvečala psihološkim in socialnim vidikom pandemije COVID 19 ter uporabnim metodam za delo in podporo mladih.

Vsi zainteresirani naj udeležbo potrdijo, najkasneje do 7. aprila 2021 preko povezave do prijavnega obrazca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdq1TQp6udaORnDDBh7mnek67GmFx83Zpcad5E5KK8H_nuORQ/viewform


V Zavodu Zdrava celota izpostavljamo, kako pomembno je za vključevanje otrok in mladostnikov v vrstniške skupine, učenje in igro, hkrati pa prepoznati in upoštevati vpliv pandemije COVID 19, omejevalnih ukrepov in njihovih posledic na njihovo duševno zdravje. Za ustrezno strokovno spopadanje s posledicami pandemije COVID 19 na vedenje in doživljanje otrok, mladostnikov in staršev, bo najprej potrebno  prepoznati, nato ustrezno nasloviti in na koncu prizadetim pri soočanju z njimi pomagati. V okviru naših individualnih in/ali skupinskih svetovanj vam lahko pomagamo poiskati ustrezne, predvsem pa strokovno podprte rešitve.