Zavod Zdrava celota obvešča – VABILO na brezplačni webinar z naslovom Neenakost v izobraževanju: enake možnosti za vse otroke

V organizaciji Eurochild bo 27. maja 2021 potekal webinar z naslovom Neenakost v izobraževanju: enake možnosti za vse otroke. Spletni dogodek bo potekal v dveh delih, in sicer:

  • 1 DEL (14.30-15.40) v katerem bodo lahko udeleženci podelili svoje izkušnje ter preučili potrebe in rešitve za obnovitev dostopa do izobraževanja za otroke, ki ga je onemogočila oz. omejila pandemija z COVID 19.
  • 2 DEL (16.00-17.00) v katerem bo bodo udeleženci lahko razpravljali, kako lahko EU okrepi vključenost otrok  v izobraževanje.  


K udeležbi so vabljeni otroci, mladi, oblikovalci politik, predstavniki izobraževalnih organizacij, predstavniki NVO in drugi strokovnjaki iz tega področja, ki bodo lahko  razpravljali o enakem dostopu do izobraževanja v okviru pandemije. Za udeležbo na webinarju se lahko prijavite preko te povezave: https://eurochild.wufoo.com/forms/q120qrdc0issmhi/.


Eurochild je mreža organizacij in posameznikov, ki delajo z otroki in za njih v Evropi. V tesnem sodelovanju z EU si prizadevajo za družbo, v kateri bodo lahko vsi otroci in mladi odraščali srečni, zdravi, samozavestni in spoštovani, kot posamezniki z vsemi pravicami. Več o na tej povezavi: https://eurochild.org/about-us/.