VABILO k udeležbi na dobrodelni tihi dražbi

Dobrodelna akcija »Za nasmeh v mestu« poteka letos osmič v organizaciji Zavoda za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje in RTA agencije. Predmet dobrodelne tihe dražbe je slika ruskega akademskega slikarja Marka Smirnova, v velikosti 80 cm x 40 cm. Slika, ki je na prodaj, je nastala letos poleti. Dobrodelna tiha dražba bo potekala do 15.12.2021.

Avtor slike je z odliko diplomiral na Ruski akademiji za umetnost in je prejemnih številnih priznanj. Živi in ustvarja v Rusiji in  Italiji. 

 

Več o agenciji RTA si lahko preberete na tej povezavi: https://www.rta.si/

Več o Zavodu za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje si lahko preberete na tej povezavi: https://www.visitcelje.eu/sl/o-zavodu-celeia-celje/


Vsa zbrana sredstva bodo namenjena za obdarovanje z darilnimi boni, ki jih bodo obdarjenci lahko unovčili v več kot 50 trgovskih in storitvenih poslovnih lokalih v Celju. Vsak obdarjenec bo prejel 40 evrov. Za preglednost porabe darilnih bonov skrbi računalniško evidentiranje bonov. Obdarjenci si bodo z boni lahko kupili tisto, kaj najbolj nujno potrebujejo ali kak priboljšek, in si tudi na ta način polepšali praznični čas.

Darilni boni bodo posameznikom razdelili dve humanitarni organizaciji, in sicer: Škofijska Karitas Celje ter Območno združenje rdečega križa Celje.


Kako sodelovati v dobrodelni tihi dražbi?


Svojo ponudbo za odkup slike, skupaj z vašimi kontaktnimi podatki lahko zainteresirani posredujete najkasneje do 15.12.2021 na elektronski naslov [email protected]


Dražitelj, ki bo zmagal bo objavljen 16. 12. 2021. V primeru enakih ponudb, bo veljal vrstni red prejema ponudbe.  

K uresničitvi teh želja družin v stiski, za otroke, mladostnike in starejše lahko prispevamo tudi na ta način!