VABILO k udeležbi na brezplačnem webinarju-seminarju – Katere pravice ima otrok s kronično boleznijo v šoli?

Brezplačni webinar/seminar bo potekal v organizaciji Medicina danes pod vodstvom ugledne strokovnjakinje za problematiko v šolah in vrtcih, dr. Nine Ane Jäger.


Več o predavateljici si lahko preberete na tej povezavi: https://www.nina-ana-jager.si/o-nas/   

Medicina danes je  neodvisna strokovna publikacija za zdravnike in ključne mnenjske voditelje v slovenskem zdravstvu. Bralci revije in udeleženci naših dogodkov so strokovna javnost, zdravniki, zobozdravniki, odločevalci v zdravstvenih sistemih in farmacevti.


Otroci s kroničnimi boleznimi imajo v šoli posebne potrebe. Da bi imeli v izobraževanju enake možnosti kot zdravi otroci, jim zakonodaja na podlagi Zakona o usmerjanju otrok s posebnimi potrebami in odločbe Zavoda RS za šolstvo omogoča določene prilagoditve. V ta namen se vsako leto znova oblikuje tako imenovani individualizirani program za učenca/dijaka.


Brezplačen webinar/seminar z naslovom –  Katere pravice ima otrok s kronično boleznijo v šoli?, bo potekal  14. Aprila 2022 ob 17.00 uri.


Prijavo na brezplačni webinar/seminar lahko opravite preko te povezave: https://medicina.finance.si/dogodek/2097/Webinar-Katere-pravice-ima-otrok-s-kronicno-boleznijo-v-soli